Osman Kemal ASLAN

Kemah Belediye Başkanı

Osman Kemal Aslan, 1960 yılında Kemah İlçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kemah’ta tamamlayan Aslan, 1983 Yılında Kemah’ta memuriyete başladı.

1998 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1999 yılına kadar Kemah Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Memur olarak hizmet etti. Osman Kemal Aslan, 1999-2008 yılları arasında Kemah Halk Eğitim Merkezi’nde memuriyet hayatına devam etti.

2008 yılından bu güne kadar devam eden süre içerisinde, Kemah’ta çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerde görev aldı.

Osman Kemal Aslan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Erzincan Kemah Belediye Başkanı seçildi. Aslan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Osman Kemal Aslan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP’nin Kemah Belediye Başkan Adayı olarak yerel seçimler de ikinci kez belediye başkanı olarak seçildi.

KEMAH KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSMAİL DEMİR BERABERİNDE İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN KEMAL ASLAN, 14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA KEMAH İLÇE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. AGAH ÖZDEMİR VE DİĞER SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİLER.

Yazdır / Tarih: 2021-03-14

Kemah Kaymakamımız Sayın İsmail Demir beraberinde İlçe Belediye Başkanımız Sayın Osman Kemal Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kemah İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Agah ÖZDEMİR ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayan Sayın İsmail Demir ve Sayın Osman Kemal ASLAN çalışmalarında kolaylıklar diledi.