Osman Kemal ASLAN

Kemah Belediye Başkanı

Osman Kemal Aslan, 1960 yılında Kemah İlçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kemah’ta tamamlayan Aslan, 1983 Yılında Kemah’ta memuriyete başladı.

1998 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1999 yılına kadar Kemah Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Memur olarak hizmet etti. Osman Kemal Aslan, 1999-2008 yılları arasında Kemah Halk Eğitim Merkezi’nde memuriyet hayatına devam etti.

2008 yılından bu güne kadar devam eden süre içerisinde, Kemah’ta çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerde görev aldı.

Osman Kemal Aslan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Erzincan Kemah Belediye Başkanı seçildi. Aslan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Osman Kemal Aslan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP’nin Kemah Belediye Başkan Adayı olarak yerel seçimler de ikinci kez belediye başkanı olarak seçildi.

KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSMAİL DEMİR, VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN KEMAL ASLAN İLÇEMİZDE DENETİM FAALİYETİNDE BULUNDU.

Yazdır / Tarih: 2021-03-05

İçişleri Bakanlığımızın Kontrollü Normalleşme Dönemi “Dinamik Denetim Süreci” Genelgesi kapsamında; Kaymakamımız Sayın İsmail Demir, ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Osman Kemal ASLAN İlçemizde denetim faaliyetinde bulundu.
Yeni ve yoğunlaştırılmış süreç ile ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de başlatılan denetim seferberliği kapsamında; Kaymakamımız İsmail Demir, İlçe Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, İlçe Emniyet Amiri Yakup Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Yılmaz ve ilgili denetim ekipleri,İlçemiz merkezini gezerek, Kontrollü Normalleşme Dönemi kapsamında alınan tedbir ve kurallara uyulup uyulmadığını denetlendi.
Denetim sırasında vatandaşlarımıza rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunan Kaymakamımız Sayın İsmail Demir, maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen normalleşme kurallarına hassasiyetle riayet edilmesini istedi.