ARAMA
Kemah Belediyesi

KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSMAİL DEMİ...

Geri

KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSMAİL DEMİR, VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN KEMAL ASLAN İLÇEMİZDE DENETİM FAALİYETİNDE BULUNDU.

5 Mart 2021
İçişleri Bakanlığımızın Kontrollü Normalleşme Dönemi “Dinamik Denetim Süreci” Genelgesi kapsamında; Kaymakamımız Sayın İsmail Demir, ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Osman Kemal ASLAN İlçemizde denetim faaliyetinde bulundu.
Yeni ve yoğunlaştırılmış süreç ile ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de başlatılan denetim seferberliği kapsamında; Kaymakamımız İsmail Demir, İlçe Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, İlçe Emniyet Amiri Yakup Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Yılmaz ve ilgili denetim ekipleri,İlçemiz merkezini gezerek, Kontrollü Normalleşme Dönemi kapsamında alınan tedbir ve kurallara uyulup uyulmadığını denetlendi.
Denetim sırasında vatandaşlarımıza rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunan Kaymakamımız Sayın İsmail Demir, maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen normalleşme kurallarına hassasiyetle riayet edilmesini istedi.