Kemah Belediyesi

1800 Dönüm Kurak Araziyi Ayçiç...

1800 Dönüm Kurak Araziyi Ayçiçeği Tarlasına Çevirdi.

6 Ağustos 2022
Sayın Valimiz Mehmmet Makas ve Eşi Hanımefendi Elif Makas, Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ve Eşi ile Erzincan İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Bekir Yıldız, Kemah ilçesine bağlı Aksakal Köyünde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular. Sayın Valimiz ve beraberindekiler ilk olarak Araştırma Görevlisi Erçin Özcan tarafından köyde bulunan 1800 dönümlük kurak arazide ekimi yapılan ayçiçeği tarlasında incelemelerde bulundular.
Başarılı çalışmalarından dolayı üretici Erçin Özcan’ı tebrik eden Sayın Valimiz Mehmet Makas, yapmış olduğu bu çalışma ile ayçiçeği ekimi konusunda bölgenin lokomotifi olacağına vurgu yaparak bereketli ve bol kazançlar diledi.
Sayın Valimiz ve beraberindekiler daha sonra köyde bulunan Türbeyi ziyaret ederek, dua ettiler.