Kemah Belediyesi

Hakkı ERGİNCAN Kültürevimiz Bu...

9 Eylül 2022

8 Temmuz 2022 de Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi tarafından açılışı yapılan Hakkı ERGİNCAN Kültürevimiz Bugün itibari ile ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. İlk misafirimiz Kültürevimizde çocukluk yıllarını geçiren Sayın Fazıl ERGİNCAN oldu. Kültürevimizin restorasyon sürecinde desteklerinden dolayı Erzincan Valimiz Sayın Mehmet MAKAS'a, Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Burhan ÇAKIR'a, İl Kültür müdürü Sayın Arda HEP ve Müdürlük çalışanlarına, Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin YURTTAŞ ve Kurul çalışanlarına, Ergincan ailesine, Ustalarımız Musa, Arif ve Kayhan BOZDEMİR'e, Yüklenici Astaştanlar yapı Aşur Bey'e, Sayın Osman Güngör KOLAK'a, proje mimarımız Sayın Eray PARLAKKAYA'a ve Belediye personeline şahsım ve Tüm Kemah Halkı adına teşekkür ederim hayırlı ve uğurlu olsun.